Boeking
Je zoekt naar :
Nieuws
Reserveringen en onlinebetalingen

Wacht niet voor boekingen 2016!


ARNAOUTCHOT

Vindt u vakantiecentrum op video terug !


Animatie en aktiviteiten

Voor alle leeftijden,.... Het regelmatig bijgewerkte overzicht van alle activiteiten en workshops vindt u op de receptie en op de mededelingenborden.

Creatieve workhop,
Het maken van kralensieraden, macramé, FIMO klei, boetseren, mozaiek, rieten manden vlechten, lederbewerking, braziliaanse armbanden maken, manga tekenen, aborigène schilderen, schilderen op 't shirt, bibliotheek en theaterles.

Alleen voor kinderen,
De mini-club voor de kinderen van 3 tot 6 jaar, de avonturen club voor de kinderen van 7 tot 12, Fresh Club voor de jongeren van 13 tot 17, repetities voor de showavond, Juniorendisco.

Avonden en ontspanning,
Vakantie staat ook voor feesten, ontdekkingen en ontspanning... Wij stellen alles in werking om u een zo goed mogelijke vakantie te bezorgen: Karaoké, bonte avonden (opvoeringen), dansavonden, nachtmarkt, rommelmarkt,  muziekfestivals (concerts) Nachtzwemmen, thema-avonden met maaltijd...

Aktiviteiten in de buitenlucht,
Ontdekking van de natuur (wandelingen).

.....en Sport!                                                                                                                                       Gymnastiek, Qi gong, aquagym, golfen, boogschieten, eerste ervaring met tennis, fitness, Beach-volley, Hand-bal, Voetbal, Jeu de Boules, Badmington, Tafeltennis....