Boeking
Je zoekt naar :
Nieuws
Reserveringen en onlinebetalingen

Wacht niet voor boekingen 2016!


ARNAOUTCHOT

Vindt u vakantiecentrum op video terug !


Kleine code van het naturistische "Savoir-vivre"

Naaktheid is een essentiële factor van het naturisme, maar het respect voor de medemens en de natuur en tolerantie zijn de essentie.
Misschien is wel de rede waarom het naturisme sinds enkele jaren een exceptionele groei doormaakt en aan populariteit wint.

De naaktheid ... Streven naar een volledige naaktheid op het domein en het strand, behalve als de weersomstandigheden er niet naar zijn.

Het respect van de medemensen en de omgeving ... Vermijd geluidsoverlast (motoren, televisie, radio enz...) respecteer het bezit van anderen, denk aan zakjes om de ontlasting van uw hond op te rapen (te verkrijgen bij de receptie), gooi geen sigarettenpeuken (gedoofd of brandend), flessen enz.. weg in de natuur.

De omgangsvormen ... een simpel " goedendag " voor de mensen die men tegenkomt. In het domein delen we de weg (gemotoriseerde voertuigen, fietsen en voetgangers). De snelheidslimiet bedraagt 10 km per uur. Tussen 23:00 uur en 7:00 uur is verkeer binnen het domein verboden (bij de ingang is een parkeerterrein), altijd goed gehumeurd zijn... Allerlei eenvoudige dingen die samenleven gezelliger en aangenamer maken.


Huisregels van Natu-Ressort & SPA ARNAOUTCHOT

Onze vrienden de dieren
...inenting tegen hondsdolheid, tatoeage en identificatie aan de halsband zijn verplicht (certificaten dient u absoluut mee te nemen). In het domein dienen ze moeten te allen tijde aangelijnd te zijn. Ze hebben geen toegang tot de toiletgebouwen, supermarkt, restaurant en het zwembad. Wij verzoeken u er een gewoonte van te maken om de dieren buiten het domein uit te laten. In dringend geval staat eeen hondenzakjesautomaat tot uw beschikking, daar u verantwoordelijk bent voor het verwijderen van de uitwerpselen.
 
Toelating
... Ons centrum is met name bedoeld voor gezinnen.Klanten die voor de eerste keer naar ons centrum willen komen, dienen, om toegelaten te worden, voorgedragen te worden door een gezin dat minstens sinds 3 jaar bij ons op vakantie komt. 

Bezoekers
.... Indien u bezoekers ontvangt, dient u dit te melden bij de receptie. Zij dienen hun auto bij de ingang te laten staan en het geldende tarief te betalen.

Veiligheid
... Barbecues (kolen, hout...) zijn verboden buiten de daartoe bestemde gebieden. De directie is niet aansprakelijk voor vallende bomen, takken... die schade kunnen toebrengen aan kampeerinstallaties auto's en andere. Iedere klant dient een verzekering voor hun materiaal af te sluiten evenals een aansprakelijkheidsverzekering.

Hygiëne
... Huishoudelijk afval dient in afvalzakken gedaan te worden. Deze dienen in de containers geworpen te worden die in de hoofdstraten staan. De containers voor glas, karton, plastic, papier en kartonnen verpakkingen staan naast het sport terrein; plastic en glas vindt men tevens bij alle toiletgebouwen. De "waterpunten" zijn enkel bedoeld om water te nemen (het wassen van groenten of de was is verboden).

Environment : Les Clefs Vertes
Dit is een europees milieulabel voor campings uitgereikt door het FEEE: vergelijkbaar met het pavillon bleu voor stranden. De criteria waaraan een camping moet voldoen voor het verkrijgen van het Clef Verte label zijn herzien voor de campagne van 2003.
Deze criteria hebben betrekking op 7 milieu thema's :
- De kwaliteit van leven op het terrein,
- De omgang met het milieu,
- De omgang met afval,
- Waterverbruik,
- Energieverbruik,
- Informeren en bewustmaking van klanten en personeel,
- De veiligheid.