Boeking
Je zoekt naar :
Nieuws
Reserveringen en onlinebetalingen

Wacht niet voor boekingen 2016!


ARNAOUTCHOT

Vindt u vakantiecentrum op video terug !


Het Terrein

In het hart van les Landes de Gascogne, in een pijnbomen bos van 45 ha vindt u een echt dorpje, met speeltuintjes, sportterreinen, een restaurant, een pizzeria, een supermarktje, een wasserette, Arna heeft werkelijk alles !

Tijdens het seizoen biedt Arna u meer dan 60 workshops en diverse activiteiten voor groot en klein, en een onvergetelijk avondprogramma. Een uitzonderlijke ligging direct aan de kust. Op het naturisten domein Arna bent u slechts een paar stappen van de atlantische oceaan verwijderd.

U vindt er ook een ludiek waterparadijs, 2 zwembaden waarvan één verwarmd tot 28°C, een bubbelbad en een waterglijbaan... én Hydrothérapie, in het domein zelf.

Het team van Arna staat voor u klaar en biedt u van april tot september speciale aanbiedingen en kortingen, grote schaduwrijke plaatsen, uw vakantie op maat op een staanplaats of in een huuraccommodatie...

In de nabijheid vindt u paardrijden, golf, wandeltochten, fietsroutes. markten, lokale feesten, kano/kayak, raften, surfen, atraktieparken... Bij aankomst krijgt u een welkomstboekje met informatie, waarmee u uw vakantie tot in de puntjes kunt organiseren.

Het vakantiecentrum Arna is gelegen aan het nieuwe fietspad langs de kust, die de camping gelijk met het dorp Léon, het meer en de lokale markten verbindt. Men kan dus vanaf de camping naar het noorden rijden (richting Mimizan) of naar het zuiden (richting Léon, Moliets, Vieux Boucau en Hossegor). De wegwerkzaamheden zullen eind juni beëindigd zijn.