breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.53 /10

467 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis anoniem
04/07/2014
(Echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 7.56 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
avis Huycke-Boudrez
03/07/2014
(Echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 8.6 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Hygiene,vriendelijkheid personeel,zeer propere chalets,goed gelegen
avis Jan Dijkslag
03/07/2014
Senioren (echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 8.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ super relaxed, je voelt je helemaal thuis.
- hebben we niet ontdekt, we zijn zeer tevreden.
avis anoniem
30/06/2014
Jong stel
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 7.38 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Mooie omgeving voor een camping. Camping niet te groot.
- Wifi mag gratis.
avis cees ras
28/05/2014
(Echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 8.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Mooie omgeving waar ieder (medewerkers) zijn best doet het zo optimaal mogelijk naar je zin te maken. Ondanks een grote camping toch nog ruimte is voor de natuur die zoveel mogelijk gerespecteerd wordt. Pluim voor de afval scheiding.
- We zijn al een paar keer in het verleden op deze plaats geweest. Als kampeerder en nu de boomhut. Vroeg me af of de grens van het aantal plaatsen al niet overschreden was. Kom nooit in het hoogseizoen dus kan dat niet bevestigen.
avis jos
01/10/2013
(Echt)paar
Periode : 14/09/2013
  • Algemeen 7.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ geweldige ligging in een zo mogelijk nog geweldigere omgeving
- wij waren er tegen het einde seizoen. voortdurende werkzaamheden met grote machines en bomenzagen tijdens het verblijf. en alleen de (zeer kleine) winkel was in de ochtend nog een drietal uurtjes open terwijl ook zij aan het leegruimen waren
avis Zwany
17/09/2013
Senioren (echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 8.88 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Prachtig terrein, schoon strand, veilig gevoel, behulpzaam personeel, prima sfeer !!
- Geen, anders kwamen we er niet ieder jaar en al zoveel jaren .
avis ed arrowman
17/09/2013
Senioren (echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 8.22 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Ruime plaatsen, vriendelijk personeel, direct gelegen aan het strand, goede prijs kwaliteit verhouding, supermarkt op de camping, zwembad en terras met ligbanken, bewaking dag en nacht, de bossen om je heen.
- Niet alle toiletgroepen zijn open vanaf 1 juni, trap van de duin naar het strand ontbreekt, strand is niet schoon van af 1 juni, op het strand is geen ijs en drank kiosk om iets te kopen, waterkraan op de campingplaats.
avis nic blom
16/09/2013
(Echt)paar
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 7.6 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Prachtige ligging! De mensen zijn heel fatsoenlijk. Schoon.
- Geluidsoverlast s'nachts. Ik heb niet het idee, dat er op de jeugd gelet wordt, veel herrie als zij van het strand kwamen. Het dagtarief stijgt wel erg veel en vaak. Het wordt wel heel kostbaar om op Arna te zijn!
avis anoniem
16/09/2013
Gezin met tiener(s)
Periode : 06/06/2016
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ omgeving en voorzieningen en naturisme
- burgerlijk en weinig avontuurlijk
Boeken