breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.53 /10

467 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Rypkema
09/08/2017
Gezin met jonge kinderen
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Heel dicht bij zee; iedere dag vers brood op de camping verkrijgbaar; dagelijks een arts op de camping aanwezig; 's avonds vrij snel rustig.
- De camping is erg groot.
avis De Ryk Erik
08/08/2017
Gezin met tiener(s)
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.89 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Het is een zeer grote camping, er is veel plaats waardoor je kan genieten van de rust.
- We zijn een avond in de pizzeria gaan eten. De pizza's zijn goed maar de tafels zijn echt niet gemaakt om 8 personen te plaatsen zoals het personeel zei. Sommige mensen werden verplicht om bij anderen aan tafel te gaan zitten.
avis Hulshoff
08/08/2017
Gezin met tiener(s)
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.88 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Campeerplek was super, vooral de eerste plek waar wij stonden. Deze hebben wij voor volgend jaar al voorgereserveerd! Geweldig strand. Super boulangerie.
- Dit jaar helaas veel pubermeisjes in bikinibroek op het strand en ook twee gezinnen in badkleding.
avis 2 personen
08/08/2017
Senioren (echt)paar
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 7.44 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Direct aan een geweldig mooi strand. Rust en ruimte op de camping, vooral achteraan. Vooraan op de camping genoeg te beleven voor iemand die meer activiteit zoekt.
- Geen minpunten, wel een tip: neem iets mee om je auto te beschermen tegen de hars van de bomen.
avis Dimitri
06/08/2017
Individueel
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 7.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Mooie omgeving, vriendelijke receptie, mooi zwembad, goede voorzieningen
- Veel pareo's en andere kleding, zowel op de camping als op het strand. Iedereen kan vanuit het strand de camping oplopen waardoor er op de camping zelf een ongemakkelijke controle uitgevoerd moet worden.
avis J. Muurling
06/08/2017
Senioren (echt)paar
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Rustige camping in prachtige natuurlijke omgeving. Mooie plekjes om te staan. Ook op de bonnefooi altijd wel een plekje vrij.
- Met hond ook oké, jammer dat ze steeds aan de lijn moet ook als ze heel braaf is. Voor ons is ze als n kind, sommige kinderen zijn vervelender ;)
avis Anoniem
05/08/2017
Senioren (echt)paar
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.18 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Rust, goed georganiseetd
- Duur, zeker electriciteit en wifi
avis Pijloo
04/08/2017
Senioren (echt)paar
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.38 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ De rust die er heerst op de camping.
- Sommige douchegebouwen zijn erg oud, maar wel schoon.
avis Anita Heijnen
04/08/2017
Senioren (echt)paar
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Wij vonden het heerlijk dat het strand direct aan de camping ligt en ook hebben we erg genoten van onze accommodatie.
- Onze ervaring op een naturistencamping tot nu toe is dat uit eten 's avonds verplicht is in kleding. Dat hebben we hier gemist. De meeste mensen zijn aangekleed maar er zijn wel 1 of meerdere mensen die bloot aan tafel zitten, dat vonden we niet heel prettig.
avis R.Heinsbroek
02/08/2017
Senioren (echt)paar
Periode : 13/06/2018
  • Algemeen 8.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Veel.
- Shows in het Frans. Weinig of geen Engels. Wij zaten in Rolette
Boeken