breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Hans Oostveen
17/05/2018
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.88 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Wij voelen ons prettig op deze camping
- Te veel bomen
avis Bram oortwijn
14/05/2018
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.89 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Heerlijk binnenzwembad met toffe glijbaan voor de kids
- Moesten afwaswater uit de douches halen omdat de kranen bij de afwasplek niet warm werden
avis Ina Rasterhoff
14/05/2018
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.29 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Het is een naturistencamping erg rustig in de lente en mooi gelegen aan een prachtige zee
- Helaas was er bijn a nog niets open op de camping. En als je met een camper bent moet je een aardig stukje fietsen om bij winkels te komen

Dear Jack and Ina Many thanks for taking the time answering our survey on customer satisfaction. The shops on the camping are independants and they decide themselves on their opening dates. I hope to see you soon Kind regards Laurence

avis Jan de Koning
14/05/2018
Individueel
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Combinatie bos, strand en ruimte
- geen

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Met vriendelijke groeten

avis R. Pit
13/05/2018
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.56 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Gezellig goede uitrusting en voorzieningen
- Voor mensen die moeilijk lopen is het hoogteverschil een probleem
avis J.J.westra/Blom
13/05/2018
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Rustige bosrijke omgeving direct aan het strand.Heerlijk
- Het nog niet open zijn van het restaurant,maar vooral de campingwinkel+andere gasten komen douchen met de auto terwijl ze niet gehandicapt zijn

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en bregen de nodige verbeteringen aan. Met vriendelijke groeten

avis Mug
13/05/2018
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruim, rustig, goede ligging
avis Kramer
13/05/2018
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 6.8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mooie camping aan zee. Accommodatie was netjes maar klein.
- janner dat de glijbaan gesloten was in de meivakantie!
avis Paanakker
13/01/2018
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ direct aan zee
- n v t
avis villée
11/10/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ heerlijke camping direct aan prachtig strand
- Schaduwplaatsen kunnen heerlijk zijn. m.i. krijgen deze echter teveel de overhand door de dichte begroeiing. Reden waarom ik twee keer van plaats heb verwisseld.
Boeken