breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis JB
05/09/2017
Met vrienden
  • Algemeen 8.45 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige plaatsen, geweldig strand. Leuke mensen om je heen. Supernet sanitair. Erg leuke Arnashow op de vrijdagavond.
- Je kan niet pinnen in winkel onder 10 euro. Geen pinautomaat op Arna dus je moet ééns in de zoveel tijd de camping af voor het ouderwetse papiergeld.
avis Paanakker
05/09/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ goed zwembad en dicht bij de zee
- n.v.t.
avis W.vd Boom
05/09/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 6.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ligging aan zee, prachtig bos
- Erg veel schaduw op onze plek.
avis Johan Van Extergem
05/09/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 8.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Je voelt je midden in de natuur.
- Soms te weinig naturistisch
avis Bergsma
05/09/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.22 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Alle voorzieningen binnen loopafstand
- Geen
avis Angelique - Broekhui...
05/09/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.22 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ontspannen ten top
- Restaurants kunnen beter
avis jenny rispens
04/09/2017
Jong stel
  • Algemeen 7.8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ vertrouwd en veilig gevoel, hygiëne staat hoog in vaandel. Fijn bij strand en zwembad in buurt.
- prijzig. geen pinapparaat. Weinig verlichting 's avonds. 1e opvang aan begin van de slagboom gestressde sfeer, onvriendelijk. Bij inchecken erg vriendelijk en geduldig personeel wat het weer goedmaakte.
avis Selma Ruijter-Weidem...
04/09/2017
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.56 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige camping, gelegen middenin de pijnboom bossen. De eekhoorntjes zie je vanuit je tent of pipo wagen aan de dennenappels knabbelen. Een plek om tot rust te komen, middenin de natuur
- We misten echt goede koffie, een echt lekkere latte of cappuccino zou het vakantie gevoel nog meer doen toenemen.
avis wiel
04/09/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Toegangkelijkheid en ligging vlakbij zee
- Geen keuze vrijheid qua camping plaats, je krijgt bij aankomst die ene plek aangewezen. Of was dit toeval vanwege de laatste plek die vrij was?
avis Paul Fennema
04/09/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.73 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruime plekken, veel schaduw. Eten in restaurant prima.
- afstand tot toiletgebouw, hygiene kan beter. Toiletgebouw gedateerd en aankleding restaurant kan beter
Boeken