breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis cornelissen
26/08/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ groot,, ziet er goed verzorgd uit, alles wat je nodig hebt is aanwezig
- zo groot dat je er weinig gevoel krijgt met anderen
avis K. Stuifzand
26/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.09 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mooi in het bos gelegen en directe toegang tot het strand.
- Kampeerplaatsen niet vlak, sanitair niet altijd even schoon,
avis Dick Meijer
25/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 8.8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige plek (Tignous-9), goede sanitaire voorziening, animatie/activiteiten voor elk wat wils. Vriendelijke medewerkers.
- De opzichter in het zwembad (dame boven de 45, korte blonde haren) is niet geschikt voor de functie. Gedraagt zich als gefrustreerde agent en heeft zelfs bij één van onze kinderen (die géén problemen hebben met bloot) de handdoek weggetrokken. Onacceptabel! Hoorden we helaas pas na afloop, anders had ik er zeker ter plekke werk van gemaakt.
avis Oranje
24/08/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruimte Rust Ontspannen sfeer
- Geen

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Met vriendelijke groeten

avis Van den Brande
23/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.73 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ alle voorzieningen bij de hand, winkeltje is echter aan de dure kant. Restaurantjes zijn top, doch ook duur... Sommige sanitaire blokken zijn aan vernieuwing toe, doch net onderhouden. Pal aan het strand, top voor de tieners!
- We hadden een family-cottage gereserveerd per mail. Deze mail bevestigde onze vraag om rustig dicht tegen het strand te zitten. Bij onze aankomt stelden we vast dat we pal aan het zwembad met resto's en bars zaten, de verste plaats van het strand. We zijn met dit alles naar de receptie gegaan, daar we echt elke avond tot 1u à 2u niet konden slapen door het helse lawaai, doch zonder verandering mogelijk! De mensen van de veiligheid zijn helemaal niet opgeleid voor dit soort zaken. jongeren en kinderen spreken ze voortdurend aan om naakt rond te lopen. Volwassen mensen, die even later voorbij
avis fam van Leeuwen/Hube...
23/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.45 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ naturisme, strand en zee +++
- Valerie die absoluut geen engels kan spreken maar wel verantwoordelijk is op een internationale camping. Dat werkt erg slecht met tieners die geen frans spreken. Zeker als Valerie alleen maar nog sneller gaat spreken als zij boos is, dat werkt alleen maar tegen haar. Regelmatig met onze zoon Simon problemen gehad simpel weg omdat de comminicatie 0 is. Dus regelmatig als ouders weer tussenbeiden moeten komen. Ook zo in het zwembad met onze jongste zoon. Zij spreken wel engels, ajb laat haar een cursus engels doen, dat zou heel veel ellende schelen bij de jeugd in het algemeen.
avis BOSCH
23/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.25 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De Atlantische Oceaan is grootste troef. Geen alternatief in de omgeving. Goede SURFSPOT.
- Weing klantvriendelijk. Weinig controle op nachtlawaai bij het sluiten van dancing.
avis Aardenburg
23/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Relaxte sfeer, geweldig strand, veel schaduwplekken, lekker zwembad
- Wij vinden veldjes prettig, iets te afgebakende plekken.
avis Kommer
22/08/2017
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.18 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mooie camping met relatief ruime plaatsen in het bos direct achter de duinen.
- - Vrij grote camping - Centrale plek bij zwembad ademt weinig sfeer - Zwembad is toe aan een opknapbeurt
avis guillaume
21/08/2017
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Séjour très agréable. Le naturiste y est respecté, calme et tranquille, personnel très disponible . Ires bonne impression pour notre premier séjour, qui en appel d'autre.

Bonjour Je vous remercie pour le temps que vous nous avez accordé en répondant à notre questionnaire et vos commentaires nous touchent particulièrement. Nous espérons vous accueillir très prochainement chez nous Cordialement Laurence

Boeken