breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Seume
20/08/2017
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.43 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
avis Rico
20/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Verrassend rustige camping ondanks de grootte (na 23.00 uur worden gasten aangesproken door medewerkers als ze te veel lawaai maken!). Leuk gelegen aan het strand. Enorm aanbod van activiteiten (dat verklaart ook de hoge prijs).
- Wie geen behoefte heeft aan het grote aanbod van activiteiten staat op een te dure camping. De omgeving is vreselijk saai, behalve surfen is er niet veel te doen.
avis Koos van der Linden
20/08/2017
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 9.55 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Grote camping waarvan je weinig merkt door de ruime opzet en het groen
- Vindt het jammer dat op sommige plekken de gezamenlijke badruimtes aan het verdwijnen zijn. Deze ruimten zijn toch een plek voor het creeren van sociale saamhorigheid in het nudisme. Goed voor het wij gevoel.
avis H Bus
19/08/2017
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.11 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Grote camping maar door de mooie (afgebakende) plekken en de rust op de camping merk je dat niet.
- In het hoogseizoen betaal je mee aan de animatie etc. Waar wij zelf niet aan meededen en de kids ook niet. Dan is het verschil in prijs voor/naseizoen (€16 p.d.) en hoogseizoen (€71p.d.) wel erg groot....
avis Sebastian Scheffers
19/08/2017
Met vrienden
  • Algemeen 9.12 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Kwamen op de bonnefooi aan in hoogseizoen, maar eerste mevrouw deed erg moeite om te kijken of ze nog plekje voor ons had. Mooi gelegen in het bos vlak achter de duinen dus zo op.t strand. De tweede mevrouw van de receptie vertrouwde ons niet volgens mij en probeerde ons te overtuigen dat t helemaal geen fijne plek was en dat we beter verder konden zoeken. Misschien omdat wij 2 'jonge' jongens zijn (34 en 36 nb)? Gelukkig niks van aan getrokken want we hebben ons perfect vermaakt en heerlijk paar dagen gekampeerd en gesurft!
avis Walter Douwen
19/08/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ proper, vriendelijk, behulpzaam, ruime plaatsen, er wordt jaarlijks aan de camping verbeteringen aangebracht,
- sommige bestuurders met de auto, zouden wat voorzichtiger moeten rijden, ook last gehad van de bosduiven ( lawaai en uitwerpselen)
avis Jan en jolanda
18/08/2017
Jong stel
  • Algemeen 7.89 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Alles zeer netjes
- Geen
avis Berends
18/08/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.56 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Het was de zevende keer dat wij hier kwamen. Het is een topplek zo in de duinen vlakbij de Atlantische Oceaan met een heel prettige sfeer ook voor een mannenstel.
- De Wifi was alleen beroerd. We zaten net aan de rand Carraques
avis Abbring
17/08/2017
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 6.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ rustig, goede sfeer, dicht bij zee. vriendelijk.
- horecagelegenheden., niet gezellig en goed. bakkerij, brood bij de supermarkt is verser. Yoga en Pilatus werden aangeboden toen wij de camping bijna gingen verlaten. hondenfaciliteiten kunnen worden verbeterd.
avis a
17/08/2017
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 6.27 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ de zee is prachtig en goede bewaking.
- animatie kinderen voornamelijk frans gesproken, onduidelijkheid over reserveren van de campingplaats. Mensen die al lang op dezelfde plaats staan genieten voorkeur, andere mensen komen hierdoor niet in de gelegenheid op een mooiere plaats te staan. De vele auto's op de over het algemeen niet ruime plaatsen.. hierdoor veel onrust en minder mooi zicht op de camping. Punt van aandacht, niet nog meer mobile home's maken hierdoor verdwijnt het vrije camping gevoel.
Boeken