breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Jeppe Barnhard
26/08/2015
Met vrienden
  • Algemeen 7.91 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Veel te doen op Arna als je dat wil. Fantastische ligging aan zee. Ik heb genoten van de bands op maandag en woensdag en de Arna-shows op vrijdag. De wifi-ontvangst (ondanks dat ik deze niet gebruikt heb) op de camping is een grote vooruitgang. De sfeer is uiterst relaxt, personeel meest enorm vriendelijk. Arna komt op mij over als erg veilig, ruim, maar toch geborgen. Ik ervaar mijn vakantie daar altijd als te kort. Leuk is ook dat er veel verschillende mensen, in veel verschillende leeftijden zijn. Arnaoutchot is mijn favoriet!
- Net als vorig jaar kwam de eindafrekening niet overéén met de reservering. In de 'duurste' periode is het verblijf wel (erg) duur. Ondanks dat ik probeer de mooie franse taal enigszins machtig te zijn, kost het voor niet (native) Franstaligen zoals ik, veel moeite om animatie en de shows te begrijpen. Ook onder de Nederlandse en Duitse jeugd beluisterde ik dezelfde ervaring. De nieuwe wifi is een pluspunt op de camping, maar ik vind het niet van deze tijd dat je daar extra voor moet betalen. Zelfs op de camping 'bij de boer' waar ik voordat ik naar Arna kwam verbleef, was de wifi gratis.
avis anoniem
25/08/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige ligging aan een erg mooi strand
- Voor de tieners niet veel vertier, maar dat kan ook een pluspunt zijn ;-)
avis anoniem
24/08/2015
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.55 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De rust, de mooie omgeving, de goede superette, de gasten zijn de doorsnee van de bevolking.
- Dure restaurants, weinig voor vegetariërs, de toch wel luidruchtige late optredens, kinderanimatie is veelal in het Frans, en dus niet te volgen voor lagere schoolkinderen.
avis Familie van Platerin...
19/08/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 9.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
avis Nieuwenhuis
19/08/2015
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ ruim en mooi
- geen
avis
19/08/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Goed georganiseerd en alles is aanwezig. Heel erg fijn.
- Geen!
avis anoniem
19/08/2015
Individueel
  • Algemeen 6.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De camping is gelegen aan het mooie strand, dat is de reden voor verblijf. voorzieningen over algemeen goed geregeld.
- s nachts lawaai en stemmen door jeugdige bezoekers die zich ophouden in toiletgebouwen en ook snachts na 11.00 wordt er geen rekening gehouden met mensen die mogelijk al willen slapen. de discotheek was eenmaal erg goed te horen het dfreunde door tot ver na middernacht, dit was gewoon belachelijk!!
avis anoniem
18/08/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 6.89 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ ligging, hygiëne, voldoende ruimte, netjes, geen zwerfafval
- de verwachting was gewekt dat je gratis gebruik kon maken van alle faciliteiten,dit gold niet voor jaccuzi/sauna. Dat vonden wij erg jammer. De kosten voor een caravanplaats en twee personen zijn te hoog in het hoogseizoen.
avis Wim Kwinkeleberg
18/08/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 7.89 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mooie kampeerplaatsen dicht bij het strand.
- Niet alle gasten zijn echt naturistisch en veel geluidsoverlast.
avis anoniem
18/08/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 8.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Fijne camping met veel groen waarbij je niet in de gaten hebt hoe groot de camping is en hoeveel mensen er zijn. Ligging aan zee is heerlijk. Genoeg eetgelegenheden. Erg netjes.
- Duur internet en 's avonds weinig of geen licht op veel paadjes
Boeken