breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis anoniem
05/08/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.22 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ goede sfeer, goed onderhouden accomodaties
- geen
avis Ciska Douma
05/08/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 8.44 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtig en schoon strand. Ruime plekken, schoon sanitair al hoewel iets verouderd.
- Geen
avis Elke Coolen
03/08/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.45 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ heerlijke cultuur, veel rust. Fijne en schone zwembad en strand. Goed gevoel van veiligheid. De omvang van de camping is fijn, geeft een goed gevoel van gezelligheid.
- alle animatie voor kinderen is volledig in het frans. voor kinderen tussen 3 en 5 is er eigenlijk niets, behalve de compleet franse kids club. Wij vonden de kwaliteit van het gourmet restaurant slecht. Geen groentes, heel saaie kindermenu.
avis Oscar - Zwaag
03/08/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zeer dicht bij fijn strand, lekker 'ruig' onder de dennenbomen
- tamelijk ver weg, omgeving niet bijzonder inspirerend
avis Ruijter
29/07/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.18 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Goed verzorgd. Perfecte hygiene. Fijn strand met goede en professionele bewaking. Fijn supermarktje, bakker met vers brood en verse vis bij de visboer. Heerlijke vakantie gehad.
- Regelmatig veel lawaai gehoord rondom ons heen. Wij houden van wat meer rust. Strandbewaking is er in het hoogseizoen vanaf 11 uur. Vanaf 10 uur zou fijn zijn in het hoogseizoen. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen.
avis Monique Riecker
29/07/2015
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Lopend naar het strand. Brood en supermarkt. Mooi zwembad. Geen overlast van de activiteiten die gehouden worden. Er heerst rust.
- ruimte om de accomodatie heen beperkt, niet zongericht.
avis A.Wijbenga
27/07/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 7.22 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De prijs en de accomodatie
- Eetgelegenheid, pizzeria gaat laat open en geeft ook geen gelegenheid om het een en ander voor de opening af te halen
avis anoniem
22/07/2015
Individueel
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ prachtige ligging aan het strand; Far West is heerlijk kamperen!
- Bij het afrekenen was de medewerkster wat kortaf, zelf wat bot (vooral nadat bekend werd dat ik alleengaand ben). Ik algemene zin is merkbaar de camping alleengaande mannen eigenlijk liever niet heeft...
avis R. Veneboer
05/07/2015
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ We komen er al jaren en vinden het nog steeds een fijne camping. Ligging dichtbij het strand is geweldig en de voorzieningewn op de camping zijn goed. Rustige camping.zijn onze ervaringen in het voorseizoen. Dit jaar voor het eerst weer een accomodatie gehuurd en dat is ons goed bevallen. WIFI op de camping is nu voor het eerst heel goed. Het kost wat maar dan heb je ook waar voor je geld. Goede afval scheiding buiten de camping. We komen natuurlijk weer terug als ARNA freaks.
- Betere toegang tot het strand. De aloude trap was er niet meer en het grote zandpad links naar beneden ging nog wel maar terug voor mensen die moeilijker lopen een hele opgaaf. Misschien is daar een oplossing voor te creeren.
avis Ron van Bladel
01/07/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 8.7 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Grote plaatsen,gunstige ligging aan zee goede accommodatie,vriendelijk personeel
- geen
Boeken