breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Jan Dijkslag
01/07/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 8.44 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ ruim opgezet, goede sanitaire voorzieningen
- geen
avis anoniem
01/07/2015
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ hygiene
- korte openingstijden horeca
avis anoniem
01/07/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 6.56 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Goed zwembad, goed restaurant
- De behandeling aan de receptie is sterk afhankelijk van wie je treft; met name één dame heeft ons bij meerdere gelegenheden zeer onaangenaam behandeld. het betrof o.a. vragen over gehuurd beddengoed en het gebruik van de wasmachine.
avis Lamme, S.
25/06/2015
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ in voorseizoen: rustig
- in voorseizoen: toegang tot strand moeilijk voor ouderen door los zand op duinovergang / strand
avis Pagnier
24/06/2015
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.11 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De entree en aankomst zijn goed de mobilhome heel goed vriende lijk personeel en behulpzaam.fijne zwembaden restaurant prima.
- Voorseizoen niets open b.v.'smiddags kan men op het terras niets krijgen.
avis anoniem
24/06/2015
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Gewoon goed
- 0
avis jakob gooijer
22/06/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 9.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruime en rustige camping, geweldig strand en heerlijke stilte 's nachts.
- geen minpunten

Bonjour Nous vous remercions d'avoir répondu à notre enquête et nous sommes enchantés que votre séjour vous ait apporté entière satisfaction. Dans l'attente de vous recevoir à nouveau chez nous, je vous souhaite une bonne journée. Laurence

avis Hélene van Buijtenen
20/06/2015
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.12 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruim en rustig
- Restaurant duur
avis Martin Walbeek
18/06/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 8.33 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Gewoon een fijne camping met goede voorzieningen en prachtige douche/toillet gelegenheid (Tignous) dicht bij strand maar ook een prachtig zwembad. Wij zijn langer gebleven dan de bedoeling was.
- Jammer dat nog niet alles open was.
avis Th. van Eekelen
03/06/2015
(Echt)paar
  • Algemeen 8.38 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ rust en natuur
- accommodaties nog weinig te doen zo vroeg zwembad vroeg dicht
Boeken