breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Frans Koperdraat
10/08/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.09 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De onderlinge sfeer tussen de gasten
- De WiFi was dit jaar waardeloos. Voor een moderne internationale camping onvoorstelbaar slecht. Ook aanschaf van Franse mobiele data kaart gaf geen verbetering. Plaatselijke voorzieningen moeten beter.
avis Marja
10/08/2020
Overig
  • Algemeen 8.33 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Wederom een geweldig verblijf. Inmiddels 5e keer. Komen volgend jaar zeker terug. Punten van aandacht hieronder.
- In het zwembad worden de regels geheel niet strikt genomen. Men gaat gekleed (omslagdoek of tshirt. Voorheen werd daar om gefloten) en men gebruikt telefoons. Laatste vind ik kwalijk. Er wordt wel opgewezen, geen telefoon, maar vervolgens mag deze wel in tas of op boek. Dat is een glijdende schaal. Ik zag mensen telefoneren, fotograferen en filmen. Er wordt op gelet, maar niet voldoende. Punt van aandacht. Daarbij was niet iedereen even hygienisch qua douchen, terwijl wij erop aan werden gesproken terwijl wij net onder douche vandaan kwamen.
avis Cornelis van der Pla...
10/08/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.45 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De ontvangst op de receptie door Joke is erg hartelijk
- Wij vinden dat het opgeven voor activiteiten gemakkelijker moet. Bijvoorbeeld via de site/digitaal
avis Anoniem
09/08/2020
Individueel
  • Algemeen 8.17 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ligging, de natuur, zwembad, strand
- Aflopende standplaats
avis Merel
08/08/2020
Jong stel
  • Algemeen 8.27 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De golven waren fantastisch (niet voor jonge kinderen). Surfles geboekt bij Arnasurf en heel goed en modern sanitair.
- Geen tennis- en badmintonrackets te huur bij receptie. Geen elektriciteitsadapter te huur, alleen te koop (voor ons maakten ze echter wel een uitzondering)
avis Sandra Vos
07/08/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.36 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Veilige omgeving , adequate service, schoon en zeer goede sfeer
- Wij zaten met chibotte soort van aan de ‘hoofdweg’ waar best hard gereden werd. Tevens waren wij 8n 1 week geurige van 2 fietsongelukken die een rotsbank maakten heuveltje af. Dat was onrustig.
avis N van Rijn
07/08/2020
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Het zwembad heeft een positieve verandering doorgemaakt. Mooie, nieuwe sanitairgebouwen erbij gekomen.
- Het was jammer dat het glijbaantje in het peuterbad er niet meer was. En wij vonden het erg jammer dat we op het strand niet meer konden douchen. Er was dit jaar ook geen Nederlandse krant verkrijgbaar in het winkeltje. Op tignous 23 hebben we best veel last gehad van de stank van riool.
avis N van Rijn
07/08/2020
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Het zwembad heeft een positieve verandering doorgemaakt. Mooie, nieuwe sanitairgebouwen erbij gekomen.
- Het was jammer dat het glijbaantje in het peuterbad er niet meer was. En wij vonden het erg jammer dat we op het strand niet meer konden douchen. Er was dit jaar ook geen Nederlandse krant verkrijgbaar in het winkeltje. Op tignous 23 hebben we best veel last gehad van de stank van riool.
avis Maarten
07/08/2020
Jong stel
  • Algemeen 7.92 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De camping is leuk en gezellig, het zwembad en strand is ook erg fijn.
avis Peeters
06/08/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.18 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ vlak aan strand - gemoedelijk - rustig
- De streek heeft naast de pijnboombossen weinig te bieden
Boeken