breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Kruidenier
12/07/2020
Overig
  • Algemeen 8.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mijn staplaats en het strand
- 1 medewerker bij receptie niet vriendelijk. Alle overige medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk
avis har
08/07/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ ontspannen en gemoedelijke sfeer. rust en ruimte!
- minder schoonmaak en minder goede schoonmaak dan eerdere jaren. conditie van het sanitair op de cc plaatsen is versleten en defecten. lekkende afvoeren van wastafels en gaten in douchevloeren en vies. heel jammer. voor een camping die zo om milieu geeft vind ik het raar dat er nog zoveel ouderwetse tl verlichting is en geen/nauwelijks led lampen. eerdere jaren was het zeker beter.
avis Renaat
07/07/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zoals steeds zeer rustige en aangename camping om te genieten samen met vrienden.
- Zou ik niet kunnen bedenken
avis Anoniem
06/07/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.36 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Geen
avis Slow
04/07/2020
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ privacy respect
avis Keppens Rudi
11/09/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.82 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zeer mooie en gezellige camping , zeer vriendelijk personeel . De accommodatie die we huurden was perfect in orde met zeer degelijk keukenmateriaal . Als er dan toch eens met iets een probleempje is wordt er supersnel gereageerd om het euvel te verhelpen . Ook het supermarktje is zeer verzorgd en uitgebreidt En dan is er natuurlijk ook het prachtige strand.
- Eigenlijk niets

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Bart
11/09/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.1 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruimte om zwembad is goed met fijne ligbedden
- De huisjes te dicht op elkaar, daardoor weinig uitzicht
avis Anoniem
02/09/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Fijne, schone plezierige camping met veel faciliteiten. Aan zee met een plezierig zwembad en in een leuke omgeving waarbij Bayonne, Biarritz en Saint Jean de Luz snel aan te rijden zijn.

Dank u voor uw opmerkingen. e hopen un weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Anoniem
02/09/2019
Gezin met baby
  • Algemeen 7.9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Het zwembad was een droom voor onze 2 jaar oude dochter. Het uitgestippelde loop route is zeker de moeite
- De saniteire blokken waren een beetje verouderd.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis vlasschaert andré
02/09/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.64 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ leuk nieuw verblijf (aubier) . Fantastische receptie met zeer behulpzame mensen bij de medische problemen die wij hadden. Dank zij hen een vlotte oplossing.
- Dat er iemand met een alcohol stift een opmerking schreef op de ruit van de wagen over verkeerd geparkeerd staan, terwijl dit zeker niet het geval was. Ik hoop dat dit niet iemand van de staff was van de camping.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen 133/5000 Ik denk echt niet dat het een medewerker is die over je auto heeft geschreven. Al onze medewerkers zijn zeer respectvol Laurence

Boeken