breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Ploeger
17/08/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.3 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ruime opzet schoon, beplanting mooi, niet druk, toiletgebouw nieuw, gemeleerd publiek.
- Veel geklede mensen, rondtourende autos, snachts geschreeuw, personeel allemaal gekleed, onduidelijke regels over piercings.

Dank u voor uw opmerkinge. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis anoniem
13/08/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.3 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ het strand en de zee aan de camping ongedwongen in je blootje kunnen lopen
- ik vind de wc/ douche gebouwen niet meer passen voor een camping in deze tijd, het is een groot contrast met de rest van de camping voorzieningen. Tevens is het schoonhouden van de wc/ bad gebouwen ver onder de maat. Wanneer een camping volledig is volgeboekt is 2 x per etmaal poetsen veel te weinig. Regelmatig s’ avonds toilet papier op de wc’s op en vele vieze toiletten.
avis Van der Land
13/08/2019
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 9.18 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige camping aan zee

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Alwin Kuijper
13/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.42 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zwembad , strand
- Geen

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Met vriendelijke groeten. Laurence

avis Alex de Bakkwr
12/08/2019
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 9.42 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Elk jaar komen wij terug voor 3 weken .en dit jaar in een nieuwe caravan
- De WiFi was dit jaar een stuk minder . Os bekend bij de receptie en hopelijk is dat volgend jaar opgelost

Dear Alex Thank you for your comments. We look forward to welcoming you again next year. Kind regards Laurence

avis nn
07/08/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.3 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Fijne plek die we elk jaar kunnen krijgen
- het nieuwe spa gedeelte, veel te duur allemaal

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Vd
06/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mooi strand. Zwembad leuk. Kruidenierszaak, bakker, restaurants zijn meerwaarde. Bibliotheek.
- Animatie 's avonds soms echt te luid. Activiteiten vooral voor de Franse bezoekers.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en bregen de nodige verbeteringen aan. Met vriendelijke groeten. Laurence

avis Anoniem
05/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 6.92 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De ruime plekken met veel privacy. Het prachtige strand!
- De campingplekken zijn niet allemaal recht en veel zand waardoor mijn kinderen eigenlijk altijd vies waren. Zwembad kan beter.
avis Anoniem
01/08/2019
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 8.8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zon, zee, strand en rust
- De rijen bij de nieuwe bakker!

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Bart
01/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 9.09 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ very friendly staff, clean, and lovely camping.
- bad wifi. first day wifi is that slow only website can be visited and you need minutes to load a webpage. So no work vpn connections or skype, youtube, ... second day wifi did not work at all. So I payed for a service that was hardly usable.

Dear Sir Thank you for your comments We look forward to welcoming you again. Kind regards Laurence

Boeken