breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Peter
15/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De sfeer op de camping is heel relaxed. De supermarkt en broodwinkel zijn goed en de mensen zijn aardig. De markt op maandagavond is leuk. De standplaatsen in Sauvage zijn mooi en het strand is echt geweldig
- Het zwembad zou een paar graden warmer mogen zijn

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Liesbeth
15/07/2019
Jong stel
  • Algemeen 9.09 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Rustig

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen Laurence

avis Ariëlla Krijger
12/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ondanks de grootte van het terrein was het toch lekker rustig. De winkel heeft een royale bio-afdeling. De zee was goed bereikbaar, schoon strand en ook daar niet druk.
- Dat je als je twee weken verblijft na een week niet standaard schone lakens krijgt, maar daarom moet vragen en moet betalen.

Dank u voor uw opmerkingen. e hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Anoniem
08/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Sfeer omgeving strand zeer vriendelijk personeel
- Ver van alles af supermarkten ed.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen Laurence

avis Schouten
08/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De rust en ruimte
- Geen animation svp

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen Laurence

avis Ron van Bladel
08/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.55 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ik vond het leuk dat je vanaf de camping lekker naar het strand kon gaan.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis F. van de Ven
08/07/2019
Jong stel
  • Algemeen 9.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ mooie camping, fijne zee
- brood van bakker taai, bij supermarkt wel vers; sauna fijn bij minder weer, maar te weinig sauna's, geen koudwaterbad, geen zwembad

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Wout vd Vegt
03/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.08 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De vriendelijkheid van het personeel,
- alles was leuk

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Toine
03/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Strand en zwembad en sfeer
- Op de fiets omgeving verkennen

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Met virendelijke groeten

avis Snoeck
03/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9.36 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Mooie grote plaatsen voor de caravan,alleen jammer dat niet iedere plaats water aansluiting heeft
- Jammer geen trapje voor ouderen naar het bubbelbad

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

Boeken