breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis leemeijer
31/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.91 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De ruimte, de rust, de natuur
- De woensdagavond animatie is veelal hetzelfde cabaret en erg Frans gericht, uitzondering de woensdag 8 augustus. Jullie hebben veel gasten van buiten Frankrijk, maar de anoden zijn zo gericht op Fransen en ook vak alleen in hetFrans; anderen komen dan bij voorbat al niet

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis anoniem
30/07/2019
Gezin met baby
  • Algemeen 7.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige camping, voldoende keuze aan restaurants, leuk zwembad. Vriendelijke bediening. De camping beschikt over een prachtig strand.
- Onze accommodatie bevond zich te dicht bij de restaurants en animatie, daardoor wel wat overlast. We werden hierover ook niet ingelicht, wat wel jammer was. Drank/eten en schoeisel (slippers) zijn verboden aan het zwembad.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en brengen de nodige verbeteringen aan. Met vriendelijke groeten

avis Duymelinck nico
29/07/2019
Individueel
  • Algemeen 9.42 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Geweldige locatie
- Niets

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Vertegaal
29/07/2019
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 8.58 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zoals elk jaar, hebben we weer genoten van de ontspannen sfeer op Arna
- Jammer dat we 1 dag eerder weg moesten vanwege de regen. Verder perfect weer gehad.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Anna driessen
29/07/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 9.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Very nice camping where we always stay with pleasure.

Dear Sir Thank you for your comments. We look forward to welcoming you again. Kind regards Laurence

avis Janssen
29/07/2019
Jong stel
  • Algemeen 8.73 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Een geweldige eerste kennismaking met naturisme.
- Afval sorteren zou op meerdere plaatsen mogen. Water wordt ook nogal veel gebruikt voor te veel zaken. Prijs is voor ons nogal hoog maar op zich wel veel waard.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis R.Heinsbroek
29/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.78 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Strand
- Veel geklede mensen

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Ano Niem
17/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.67 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ goed sanitair en prima wifi
- niets

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen

avis Tonnaer van gelder
16/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.08 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Zeer leuke camping voor mensen die van rust en natuur houden
- Iets te weinig keuze in eetgelegenheden. Buffetrestaurant is misschien een leuke optie.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Bert Pfaff
15/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.11 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Sfeer en natuur
- Bij start hoogseizoen weer veel geklede kampeerders

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Met vriendelijke groeten Laurence

Boeken