breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Renaat
03/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Te veel om op te noemen
- Eigenlijk geen

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Anoniem
02/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.56 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Rustig

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Ton Heerkens
02/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.55 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Een rustige camping. Lekker genieten van de stilte en de vogels
- slecht internet.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten

avis Peter Dekker
01/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.36 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prima receptie en goed bewaakt. Heel goed geoutilleerd. Standplaatsen: veel variatie, ruim, voldoende privacy. Prima shop en eetgelegenheden. Uitstekend zwembad. Strand: prima bereikbaar, schoon en bewaakt. Activiteiten: grote mogelijkheden, o.a. golfafslagplaats.
- Onderhoud standplaatsen: soms veel grondvuil (begroeiing op de stadplaats) en te kort onderhoud van opgaande behroeiing. Golfafslagplaats. Iogisch dat het geen topkwaliteit is, maar blij dat hij er is. Eén groot minpunt: het net is dermate slecht dat veel geslagen ballen door het net het bos in schieten bij gebruik van geoefende golfers. Zelfs schieten ballen zo hard door dat de achterliggende bebouwing daarbij gevaar kan oplopen. Het net zou echt moeten worden vervangen.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmermerkingen in overweging en brengen de nodige verbeteringen aan. Met virendelijke groeten. Laurence

avis Ton Nuiten
01/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.75 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Alles onder een dak je hoeft de camping niet af
- Slecht internet voor 42 euro per maand kan veel beter

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Remmers
01/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.11 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Camping is mooi aangelegd in duingebied. Grote keuze uit voornamelijk schaduwrijke plekken.
- Door de omvang erg onpersoonlijk. Weinig plekken met zowel zon als schaduw. Sommige plekken zijn zo hobbelig dat er niet te kamperen valt. Voorzieningen voor ons meestal niet interessant, maar zitten waarschijnlijk wel verwerkt in de prijs. Electriciteit erg duur in vergelijking met veel andere campings.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Jan
01/07/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Ontspannen. Rust. Eigenbeid
- Sanitair en ook de schoonmaak daarvan is minimaal

Dank un voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Guy
26/06/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.91 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Proper, mooi strand
- Heel grote camping, afstand tussen strand, accomodaties kan redelijk ver zijn tov uw verblijfplaats. Fiets is een handig vervoermiddel.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen.

avis Adjeha
26/06/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.4 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prima onderhouden camping met goede voorzieningen. Gelegen op loopafstand van zee
- het strand is lastig te bereiken voor minder fitte gasten

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Frank van der Horst
26/06/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 8.58 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ gezellige, fijne camping. genoeg ruimte om het huisje heen, genoeg privacy
- de omgeving van de camping vonden wij wat saai

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen.

Boeken