breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.57 /10

619 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Chantal de Meere
01/09/2019
Individueel
  • Algemeen 7.27 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Prachtige camping, mooie ruime plekken met genoeg privacy tussen de duinbossen, aan het strand. Het kan haast niet mooier! Een Spa, zwembad, winkel, bossen, duinen. Alles wat je maar kunt wensen op een camping is er. Lieve mensen, goede sfeer, prachtig strand met pittige golven en ga zo maar door.
- Ik had een simpel tentje zonder zitjes of tafel op een prachtige plek, echter was er niet vermeld dat op de grond zitten niet zo’n goed idee was ivm de dennen prosessierups. Mijn vakantie heeft daardoor een teleurstellend koortsig einde gehad, doordat ik helemaal onder de jeuk bultjes zat. Daarnaast hebben de restaurants menu’s die al 20 jaar hetzelfde zijn. Naar mijn mening mogen die best geüpdate of uitgebreid worden met o.a. biologische en/of vegetarische gerechten. Meer van deze tijd van de bewuste en gezonde eter. En ook een kaarsje op tafel i.p.v. tl licht zou een toevoeging zijn.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en bregen de nodige verbeteringen aan. Mt vriendelijke groeten. Laurence

avis Clarisse
01/09/2019
Individueel
  • Algemeen 8 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De prachtige plek met uitzicht op het bos!
- de wc's stonken sterk naar urine :-((
avis Jong
26/08/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ lekker dicht bij strand
- honden op camping

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen.

avis Irene van Kester
21/08/2019
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 8.83 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ surfles van Christian veel dank aan de receptie bij de hulp van een fout in de reservering
- Niet altijd warm water op de FarWest

Wij bedanken u voor het beantwoordenvan onze vragenlijst. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis JC
21/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.91 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ De combinatie zee-zwembad en de achterliggende fietsroute langs de kust.
- Op Far-West geen wifi. Op het strand geen gsm netwerk.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Ben
19/08/2019
Individueel
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Geweldige zee, leuke mensen
- Relatief dure camping, zeker als je geen gebruik maakt van de aangeboden animaties

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis Ruijter-Weideman
18/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 8.17 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ We genoten enorm van het strand, de vriendelijke strandwachten, de heerlijke sfeer op de camping, de kwaliteit van de nieuwe bakker, de avond markt(al gingen ze wel al om 20 uur opruimen), het winkeltje, de natuur, een heerlijke massage met mijn kinderen samen.
- Volume van de muziek in de avond is echt te luid, in het zwembad wordt er wel heeeel veel gebruik gemaakt van het fluitje, waardoor er zwem plezier verloren gaat. Animatie begeleidster voor kinderen spreekt geen woord Engels. Dit is niet te doen voor kinderen en maakt onzeker en daardoor willen ze liever niet mee meedoen en hebben ze minder plezier. Onze tip is om meerdere mensen aan te nemen, bijvoorbeeld ook Nederlanders en Duitsers voor animatie. De pedicure in de Spa was echt onder niveau. Ik had dit geboekt met mijn kinderen, de massage was geweldig, de pedicure ronduit slecht.
avis Dekkers
18/08/2019
Senioren (echt)paar
  • Algemeen 7.73 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Het zwembad en de ligging van ons huisje CH 032
- De avondoptredens die doorklonken en zo verplicht worden geconsumeerd

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis RMS
17/08/2019
Gezin met tiener(s)
  • Algemeen 7.55 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Kampeerplekken, dicht bij strand, mooie camping, voorzieningen prettige sfeer, grote plekken, ziet dat er geïnvesteerd wordt.
- Soms wat selectieve beleid tav onze tieners, worden aangesproken op bv handdoek om of gewoon vragen waar ze heen gaan terwijl dit bij Franse jeugd niet gebeurd. Hygiëne op de camping is prima maar ons toiletgebruik is aan vervanging toe, stinkt, dus daarom 6. Wachttijden bij de kassa in de supermarkt.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en brengen de nodige verbeteringen aan. Met vriendelijke groeten

avis Maïlys Petrini
17/08/2019
Gezin met jonge kinderen
  • Algemeen 7.83 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Ecologie
Arna reviews star
+ Alle activiteiten en het lekkere eten bij het restaurant en pizzeria.
- De sanitairs bij de arbousiers beneden waren afgesloten. Daar zaten wij vlak naast. Met 2 kleine kinderen is douche in de sanitairs veel fijner dan de kleine douche in de cottage. Hier wisten wij vooraf niet vanaf. Haal deze dan van de plattegrond af.

Geachte Mevrouw, dank u voor uw opmerkingen. We hebben de grote toiletgebouw in de wijk "Arbousiers" gesloten omdat er zijn bijna alleen accomodaties in deze wijk. Maar de kleine toiletgebouw is toch geopend in deze buurt. We hopen u weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Laurence.

Boeken