breadcrumb

Beoordelingen over camping Arnaoutchot

Op naturistencamping Arnaoutchot hechten wij veel waarde aan uw beoordelingen. Daarom vragen wij u, beste gasten, om uw ervaring bij ons te omschrijven en aan te geven wat u heeft gewaardeerd en wat er verbeterd kan worden. Dankzij uw feedback weet ons team of alles naar wens is of niet en leren we meer over uw specifieke behoeften. Deze pagina is er voor u en wij zullen het aandachtig lezen. Zo blijven we op de hoogte van uw wensen en kunnen we een verblijf op maat aanbieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze pagina is ook nuttig voor toekomstige gezinnen, groepen vrienden en stellen die een staanplaats of een geheel uitgeruste stacaravan willen huren op onze naturistencamping in Les Landes, voor een weekend, een week of een lang verblijf. De beoordelingen van andere gasten zullen hen waardevolle en objectieve informatie geven over wat hen te wachten staat.De bezoekers kunnen in één oogopslag het cijfer zien dat onze gasten hebben gegeven, over acht criteria die een goed idee over onze camping geven: Algemeen / Receptie / Accommodaties / Voorzieningen / Hygiëne / Activiteiten / Regio / Kalmte. Als één van deze criteria voor u van groot belang is, zult u snel weten of Arna aan uw verwachtingen kan voldoen. Onze gasten kunnen zowel de positieve als de negatieve punten van hun vakantie in Les Landes omschrijven.

8.53 /10

467 beoordelingen

Algemeen
Arna reviews star
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
Kalmte
Arna reviews star
avis Van Helmond
02/07/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 03/07/2018
  • Algemeen 7.92 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Strand zee zwembad mooie staplaatsen en je kan elke dag sporten als je dat wil.
avis Jacobs
02/07/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 03/07/2018
  • Algemeen 8.33 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Schoon en rustig
avis KRUGER
02/07/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 03/07/2018
  • Algemeen 8.27 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Rustige camping!
- Geen
avis Wilken
01/07/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 02/07/2018
  • Algemeen 8.7 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Een echte naturisten camping
- De uiterste verkoopdatum in de winkel moet beter gecontroleerd worden.
avis Fam. Dekeling
28/06/2018
Jong stel
Periode : 29/06/2018
  • Algemeen 9.58 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Wat een geweldig personeel hier De camping ademt rust uit ondanks de grootte van de camping Relaxed, heerlijke gloednieuwe spa Mooie bosrijke omgeving Super hagelwit strand met helder water
- Zee is wat wilder dan de Middellandse zee (maar dat is begrijpelijk)

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en brengen de nodige verbeteringen aan. Met vriendelijke groeten

avis Henk Koops
27/06/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 28/06/2018
  • Algemeen 8.44 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Fijne en rustige camping. In voorseizoen niet duur. Zwemmen en zonnen kun je op het strand en bij het zwembad. je kunt ook strandwandelingen maken. We hebben het meestal naar onze zin gehad, op de punten hieronder na dan.
- Tot half juni is de winkel pas om 9 uur open. Dat is veel te laat. Voor die tijd kun je geen brood kopen. Jammer dat Far West tot 7 juni gesloten was omdat daar elektriciteit werd aangelegd. Er werd de meeste dagen niet gewerkt en het werkterrein betrof hooguit een kwart van Far West. Klinkklare onzin om daarvoor het hele Far West af te sluiten. Men had ook het gedeelte waar gewerkt werd kunnen afsluiten met bijvoorbeeld rood-wit lint. Wij waren hier erg teleurgesteld over. Verder duurde het te lang voordat er bij toenemende drukte meer sanitair geopend werd op Sauvages.
avis Lemmens
26/06/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 27/06/2018
  • Algemeen 9 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Prima voorzieningen. Beschaafd publiek.
- Wifi is niet gratis!
avis Anneke en Dick
25/06/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 26/06/2018
  • Algemeen 8.44 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Heerlijk gezwommen in de zee en uitzicht op de duinen vanuit je tent. Attent personeel: Nachtwaker was heel behulpzaam bij organiseren van medische hulp na een ongeval in de avonduren.
- Wij houden meer van iets kleinere campings
avis A Habraken
25/06/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 26/06/2018
  • Algemeen 8.91 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Heel gevarieerd wat campingplaatsen betreft
- Sanitair gebouw zou eerder open moeten
avis Ronald - Renesse
25/06/2018
Senioren (echt)paar
Periode : 26/06/2018
  • Algemeen 9.5 / 10
welkom
Arna reviews star
Verhuur
Arna reviews star
Service
Arna reviews star
Hygiëne
Arna reviews star
Animaties
Arna reviews star
Comfort
Arna reviews star
Streek
Arna reviews star
+ Lekkere sfeer, heerlijke natuurlijke omgeving, mooie bruisende zee, een plek om tot rust te komen
- Geen, behalve dat soms 's-morgens een rioollucht te ruiken was.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Met vriendelijke groeten

Boeken